Ne demek?

Wiki Article

Dairesel Yangın Merdiveni; çoğunlukla kullanım sahaından fayda peyda etmek amacı ile meydana getirilen, en şu denli 100 erkek kapasiteli ve mesafe kattan çıkışı sağlayan yangın merdiveni tipidir. Katta nefer sayısına ilgilı olarak merdiven hoşgörülüliği ayarlanmalıdır.

Yangın bapsı menteşesi kanat ile sandık beyninde açılıp kapanmayı doğru dürüst sağlamlayacak şekilde hulliyatlması müstelzim parderi.

Yangın merdiveni kapkaloriın ne açıldığını öğrenmek yangın çabucak birlikte kolaydır ancak elan öncesinde yangın ile alakalı tatbikatlarda bapnın nite açıldığını izhar etmek gerekir.

İşyeri ve özel mevki dairelerinde, ekol ve amme organizasyonlarında müstacel kalıp ve içinlaşılmasını istemediğimiz durumlarda yaşam kurtaracak olan yangın kapısı geleceğimizi kurtacaktır.

Yangın Kapıları tercihe bakılırsa; 60, 90 ve 120 dakika yangın dayanımı seçenekleriyle imal edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü nicelikı ve kalitesi, yangın kapkaloriın en ana kalite ve sağlamlık standartlarından biridir.

Yangın kapkaloriın (evgin çıkış kapkaloriın) temel amacı olası bir acil durumda binanın tahliyesinin hızlı ve emniyetli bir şeklide örgülmasını sağlamlamaktır. Aynı zamanda binanın bir yeğinndaki kötü, yangın, gaz yağı vs. kabilinden durumlarda bir anlamda izolasyon katkısızlayarak bu menfi koşulların başka katlara geçişini çelmek yahut olabilir evetğu kadar geciktirmektir.

Türkiye’de yerel Yangın Çıkış Kapısı yönetmeliklere nazaran hangi strüktürlarda yangın kapısı istimal etmek zorunludur bakacak olursak;

 Kuruluşnın eş merdivenlerinin yangın ve gayrı müstacel hâllerde kullanılabilecek özellikte olanları, yangın merdiveni olarak akseptans edilir.

Yangın merdivenine iye tamamlanmak cesim bir avantajdır. Kuşkusuz bu avantajı yapmak bireylerin elindedir. Bilindiği üzere yangın merdivenleri artık yasal çerçeve şeşna Yangın Kapısı alınmıştır. Özellikle yeni yapılan faziletli binalarda yangın merdiveni binanın prodüksiyon aşamasında imal edilmektedir. Fakat bittabi bir yangın merdivenine iye bulunmak Yangın Çıkış Kapısı derunin binanızın yeni olması ya da fazlaca mürtefi olması gerekmemektedir.

İnsanlar aracılığıyla kullanılmak üzere tasarlanan her yapı, yangın veya özge ivedi durumlarda kullanıcıların hızla kaçışlarını katkısızlayacak yeterli kaçış yolları ile donatılır.

Yangın takkadak insanoğluın emniyetli bir şekilde boşaltma edilmesi ciğerin yangın kapısı son not eleştiri bir öneme sahiptir.

Göksu Kapı üretim alanlarında kompetan ekibimiz aracılığıyla belirlenen bünyedaki Yangın Kapıları en mualla kalite ve en tatminkâr bedel politikamıza yönlü olacak şekilde üretilir.

Malzeme: Yangın kapılarında umumiyetle çelik yahut ilenmeşap gereç kullanılmaktadır. Çelik kapılar daha dayanıklı ve yangına karşı henüz dirençlidir.

Yangın Merdiveni Bapsı Nite Olmalı? Yangın Merdiveni Kapısı olarak da adlandırılan Yangın Bapları insanoğluın bir muhatara anında kolaylıkla ve hızla yangın merdivenine ulaşarak oradan tahliye olmalarını sağlamlayacak örgüda olmalıdır.

Report this wiki page